Bomkörning Canal digital #718125

“Bomkörning” arbetsorder #718125

Här fanns det bara en liten glugg mellan träden och för att få fast Canal digital parabolen på ett stabilt sätt tyckte jag att det krävs ett väggfäste och ett 2 meter långt 2″ maströr, precis som jag monterade förra veckan.

– På grund av att det är högt upp och svårmonterat på fjällpanelen blir det en tidsödande montering, så extrakostnaden för material och arbete blir ca. 2000 kronor, sa jag.
– Canal digitals säljare har ju lovat att allt ingår, så det får väl Canal digital stå för, sa kunden.
– De ersätter bara montering av det material som är levererat i kartongen, svarade jag.

Han var missnöjd med Viasat också, så det skulle han inte ha kvar. Men vilken oseriös montering Viasats montör hade gjort. Första snön som halkar lite så är den parabolen kass. Så dåligt vägrar jag att montera.
146012701954881400_resized-5436072

Kommentarer inaktiverade.