Behöver du uppdatera din Boxer hårdvara?

Information till dig som ser TV via marknätet.139301050568972700_resized-2322422

2014 fattade regeringen beslut om att minska frekvensutrymmet för TV-sändningar i marknätet och i april 2016 påbörjar Teracom arbetet med frekvensbytet. Från och med april 2017 ska de frekvenser som används på 700 MHz-bandet istället användas för mobilt bredband och för att få plats med alla kanaler som finns idag kommer en del av kanalerna få en modernare utsändningsteknik, DVB-T2.

Om du är Boxerkund så hjälper Boxer dig så att du ska kunna titta på TV precis som vanligt. De flesta Boxerkunder behöver bara göra en ny kanalsökning efter frekvensbytet för att kunna se alla sina kanaler, men en del Boxerkunder måste uppdatera sin utrustning till en digital-TV-box som stöder sändningstekniken DVB-T2. En del behöver även uppdatera TV-antennen så att den klarar att ta in kanaler från Nät 7 som sänder på VHF-området från Skogmur i Gävle och TV-masten i Hofors.


 

Om du vill teckna ett Boxer-abonnemang så är jag återförsäljare också. Hör gärna av dig via bokningsformuläret så kontaktar jag dig snarast.

Kommentarer inaktiverade.