Smarta hem.

Smarta hem kan väl vara smart att installera hos smarta personer?


Det kommer hela tiden nya intressanta produkter, som t.ex. ”Smarta Hem” Vad är det och hur skulle ditt hem kunna fungera? Begränsningarna är ytterst få, det handlar mest om din fantasi.

Några exempel:

– En familjemedlem öppnar ytterdörren, ditt ”Smarta Hem” känner igen vem det är och beroende på tid på dagen, tänder eller dimmar ned hemmets belysning, sätter på favoritmusiken och ställer in förvald temperatur. Vilka rum som tänds upp beror på vem i familjen som kommit hem. Är det någon av barnen, kanske du vill ha information om detta via ett SMS eller mail.

– Tid att krypa till kojs, en tryckning på din Smartphone och hemmet ställer in sig på ”läggdax”- belysningen dimmas successivt ned, musiken stängs av och larmet aktiveras.

– Du vaknar och hör ljud från nedervåningen. Tjuvar? Säg ordet “hjälp” i din mobil eller tryck på din valda ”panikknapp” och larmet aktiveras, all belysning i huset tänds, markisen går ut, och din ljudanläggning härmar en hund format större! Fanns det en tjuv är han säkert inte kvar när ditt Smarta Hem agerat.


Kommentarer inaktiverade.