Mirage satellitmottagare

Mirage har nyligen kommit ut med en ny modell av HD-satellitmottagare. Den finns i två varianter och är avsedda för okodade gratiskanaler, som t.ex. de flera hundra tyska kanalerna som sänder från Astra satelliterna 19,2 grader öst.
139047469686456400_resized-4414715
Miragemottagarna ger en förbluffande bildkvalitet och detta inte bara på HD-programmen. Andra fördelar är den lättarbetade, nästan intuitiva menyerna som gör alla inställningar lekande lätt. Bland flera unika funktioner finns också RAPS, ett system som med automatik uppdaterar kanallistorna vid installation samt även vid drift. Det gör att användaren alltid har en aktuell och uppdaterad programlista i sin box.

SmartStream heter det senaste i mottagarvärlden. Denna funktion i CX02 och CX05 gör det möjligt att streama ut den bild du har på din TV till en Smartphone eller en surfplatta. Det krävs en trådlös standard router och en App som hämtas via Internet. På köpet får du tillgång till YouTube samt ett stort antal digitala radiokanaler.

Väljer du CX05 får du förutom alla standardfunktioner en analog ljud-utgång samt bypass på LNB-ingången. Båda modellerna är klara för Unicable eller Sat-CR.

Kommentarer inaktiverade.