Hela vinter-OS, bara på Viasat.

138303120226265900_resized-6044598

För två år sedan köpte MTG TV-rättigheterna för vinterspelen i Sotji 2014 och för första gången sedan TV-mediets barndom kommer invigningen, femmilen och ishockeyslutspelet inte att sändas i SVT. Ännu har det inte hörts några vrål från TV-sofforna, vilket troligtvis beror på att endast fem procent känner till att det är endast Viasat som kommer att sända, enligt en färsk Sifo-undersökning.

Redan den 6 mars skrev jag om detta, men som sagt, det verkar som att de flesta har missat den nyheten. Enligt Viasats hemsida kommer man att sända över 1300 timmar från vinter-OS, varav 600 timmar i de vanligaste kanalerna TV3, TV6, TV8 och TV10. Den 6:e februari 2014 tjuvstartar vinter-OS och den officiella invigningen är dagen efter, dvs. den 7:e februari.

Du som behöver en parabol installerad för att kunna se vinter-OS bör beställa detta snarast möjligt, eftersom januari och februari är kalla månader med korta arbetsdagar. Det är så gott som omöjligt att installera en parabol när temperaturen kryper ner mot -20 grader C. Så beställ redan nu.

Kommentarer inaktiverade.