Uppdaterad information om kristna TV-kanaler.

En blivande kund ringde och undrade om jag kunde fixa hennes parabol till kristna kanaler. Hon berättade att hon har en parabol riktad mot Hotbird på 13° öst och via en sidomatning tar hon in kanaler från Astra på 4,8° öst.

Men numera sänds de flesta kristna kanaler som är intressanta för oss som bor i Norge och Sverige från Thor på 0,8° väst, så därför måste jag fixa hennes parabol.

En första åtgärd för ett sådant uppdrag är att ta reda på vad som sänds ut från satelliterna, så jag började med att göra en kanalsökning från Thor.

Sen kunde jag uppdatera en av mina favoritlistor med 15 kristna kanaler + några som sänder från både Astra och Thor. Totalt 8 kanaler som sänds från Astra, 6 kanaler från Thor och 1 från Hotbird. Men de flesta som är intressant för oss i Sverige är från Thor satelliterna.

Kommentarer inaktiverade.