Kontakt?

kontaktsidan fanns det tidigare ett kontaktformulär där ni kunde skriva ett meddelande om vad ni vill ha hjälp med.

Men trots att jag har spamfilter aktiverat som tar bort tusentals meddelanden i veckan har det på ett par veckor kommit in 947 meddelanden som har hamnat i skräpposten. Jag har skummat igenom detta och såg att endast 4 meddelanden var seriösa, resten var bara spam.

Att det kommer så mycket skräppost innebär även att alla seriösa meddelanden drunknar i mängden. Så om ni undrar varför jag inte har svarat beror det helt enkelt på att meddelandet har fastnat i något spamfilter och inte kommit fram till mig.

Därför har jag nu insett att det inte går att ha kontaktformulär aktiva längre. Så tyvärr måste jag be er att skicka e-post, SMS eller ringa om ni har frågor eller behöver hjälp med något.

Telefon och SMS: 0706308000
Klicka på snabel-a för att skicka e-post.

Kommentarer inaktiverade.