Paniken närmar sig!

Teracom har påbörjat den omfattande frekvensomläggningen i marknätet för att frigöra det så kallade 700 MHz-bandet (694-790 MHz) – som ska avsättas för andra tjänster, till exempel mobilt bredband.

700 MHz-bandet motsvarar cirka 25 procent av dagens sändningsutrymme i marknätet och det berör ALLA hushåll med TV-antenn. För att få plats med alla TV-kanaler på det mindre frekvensutrymmet byter de sändningsstandard till DVB-T2, vilket ställer högre krav på antennanläggningen samt att du måste ha en mottagare som klarar detta.
146209165060905800_resized-6929670

Ändringarna i Gästrikland kommer att ske under kvartal 4 vilket är årets sämsta period avseende möjlig arbetstid! Dessutom är vi antenntekniker ganska fullbokade vid den tiden på året. Normalt är det ca. 2 – 3 veckors fulltecknad kalender, men vad tror ni händer om några tusen villaantenner helt plötsligt ska uppgraderas eller bytas, samtidigt som den möjliga arbetstiden sjunker till ett minimum?

Helst skulle jag vilja att ni redan nu bokar tid för uppgradering av er antennanläggning. Fyll i formuläret nedan så kan vi komma överens om en lämplig tid för åtgärd.

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din e-post

  Ditt telefonnummer (obligatoriskt)

  Gatuadress (obligatoriskt)

  Ort (obligatoriskt)

  Önskat datum

  Typ av installation / uppgradering / service

  Översyn/besiktning/förslagByt TV-antennKomplettera med VHF-antenn

  Övrig information


  För dig som vill göra jobbet själv kan jag tillhandahålla en Logperiodisk antenn, 25 meter koaxialkabel och HF-tät kontakt till TV’n eller boxen för 1000 kronor jämt (för materialet alltså) I priset ingår att jag bygger om lite och ansluter kabeln i antennen, sen håller den måttet för mina hårda kvalitetskrav.
  144554438627816100_resized-4982886


  Kommentarer inaktiverade.