Ibland är det bara för mycket ….

Det räcker inte ens med “Finn fem fel” om den här skiten som en kollega i antennbranschen upptäckte häromdagen. Tydligen så är det utfört av en “installatör” som har tagit betalt för det … och rätt så bra också.

Man kan bli mörkrädd för mindre. Men felsökningen blir i alla fall ganska lätt – det är bara att ta fram avbitaren och ta bort RUBBET, eftersom ALLT är FEL!

Det syns även på den blå kontakten att det inte är en hempulare som har gjort det, eftersom det krävs ett förhållandevis dyrt specialverktyg för att pressa ihop den. Om en hempulare hade gjort det så klagar jag inte heller, för de vet ju oftast inte bättre och de försöker bara efter bästa förmåga fixa så att de får bild på TV’n. Men att en “installatör” kan ta betalt för skiten, det är bara för mycket 🙁

Fler dåliga installationer som jag och kollegor har råkat ut för kan du se här.


Kommentarer inaktiverade.