Julkampanj!

Uppdatering!

Nu är julkampanjen ännu bättre, för nu får du Familjepaket och Cmore  MAX GRATIS i hela 6 månader.


145030386425233800_resized-8941991

 • 6 månader fritt Familjepaket med Cmore MAX.
 • Fri HD-box eller en HD-PVR med 500 GB hårddisk för endast 999:-
 • Fri startavgift – värde 695:-
 • Dessutom ingår fri basinstallation till ett värde av 1350:- vilket räcker i 90% av fallen.

Kampanjen gäller så länge lagret räcker, så snabba på och beställ redan idag! (Helst i går 🙂 )Alla som tecknar ett nytt abonnemang * fram till jul kan köpa den bästa inspelningsbara HD-PVR boxen på marknaden för endast 999 kronor, eller så kan ni få den vita HD-boxen helt GRATIS!
Dessutom ingår fri basinstallation till ett värde av 1350:- vilket räcker i 90% av fallen.
145043388773021200_resized-3069784
Lite om boxen:

INSPELNINGSBAR HD-BOX 500 GB
Snabb, kraftfull och pålitlig. Med den inbyggda hårddisken kan du spela in 200 timmar tv och pausa i livesändningar.
Vår HD-box med inspelningsfunktion har en hårddisk på hela 500 GB, vilket motsvarar cirka 240 timmar tv-program. Boxen har en mycket snabb navigering när du söker bland kanalerna, pausar, spolar förbi reklamen, använder play-tjänsterna och hyr film. Du kan dessutom fjärrstyra boxen via webben eller din mobil. Perfekt när du inte hinner hem till favoritprogrammet!


* Erbjudandet gäller vid nytecknande av abonnemang, men för er som redan är kunder har jag förhandlat fram att ni får köpa HD-PVR boxen för 1499:- + frakt 99:- Ni behöver även ett nytt mikrovågshuvud, ett Sat-CR LNB, som jag fixar åt er GRATIS (värde ca. 800:-) Men eftersom “fri basinstallation” endast gäller nya kunder vill jag dock ha betalt för jobbet, dvs. för byte och justering av nytt LNB, kontroll och eventuell justering av parabol samt resan. Men har ni haft parabolen i många år så är det nog inte helt fel med en uppgradering, översyn och eventuell justering. Det är mycket möjligt att jag kan dubblera er signalkvalité 🙂
Vill ni ha hjälp med installation av den nya HD-PVR boxen så fixar jag naturligtvis det också.


Snabba på och beställ idag!

Ring 070-6308000 eller skriv och skicka in din intresseanmälan nedan:
(ingenting är dock bindande innan underskrift av avtal och jag kontaktar dig ändå innan beställning av hårdvara så att allting blir rätt.)

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost

  Telefonnummer (obligatorisk)

  Gatuadress (obligatorisk)

  Ort (obligatorisk)

  Övrig information

  Kommentarer inaktiverade.