Canal Digital installation # 524973

Den 28 november besökte jag den här kunden, men det var hopplöst att få signal till marksänd TV, så idag återkom jag och monterade en parabol till Canal Digital istället.

Huset var nyrustat och kunden ville absolut inte ha några utanpåliggande kablar. Men det gick inte att få koaxialkabeln genom elslangarna som fanns i väggarna. Det var helt omöjligt, så tillslut ringde jag kunden och sa att det måste bli utanpåliggande kabel.

Efter en något tidsödande dragning av 30 meter koaxialkabel kom kunden hem och undrade om jag fick i kabeln i alla fall. Nej den är klamrad utanpå fasaden sa jag och visade var. Då fick jag beröm för att jag hade lyckats få kabeln så osynlig.

Jag tog några bilder innan det blev mörkt ute. Som ni ser var jag tvungen att hitta på en riktig specialare med stegen, för det gick inte att stå på det hala plåttaket.När jag var klar så blev det mycket bra signal till den nya TV’n i andra änden av huset.

Kommentarer inaktiverade.