Snart börjar Viasats sändningar i Ultra-HD.

Nu är det bara en månad kvar till Viasats premiär-sändning i Ultra-HD.
146771370830773200_resized-3677392

Lagom till den stora invigningen av de olympiska spelen i Rio 2016 lanserar Viasat Ultra HD. Inledningsvis kan du se fram emot ett axplock av sändningarna från OS i bästa möjliga bildkvalitet, med en timmes fördröjning. För att ta del av kanalen behöver du vara parabolkund med sportkanalerna i ditt utbud samt ha en UHD-box och UHD-TV.

Viasat Ultra HD lanseras 5 augusti och kommer att visa både invigningen och avslutningen av OS. I kanalen kommer du som kund dessutom kunna följa simning, friidrott, basket och fotbollsfinalen. Exakt vilka sändningar från OS som kommer att gå på Viasat Ultra HD ser du i tablån när det närmar sig. Den nya kanalen kommer direkt efter OS att live-sända utvalda matcher från vårt övriga sportutbud. Kanalen kommer bl.a. visa Champions League, La Liga, Serie A och NHL. Innehållet i kanalen är specialproducerat och innebär ett helt nytt sätt att titta på sport, med oöverträffad detaljrikedom och bildkvalitet.
146771290414133000_resized-2421330


Välkommen med din beställning av Viasat och beställ gärna här om du vill att jag ska installera, för om du beställer via Internet skickar Viasat någon från den rikstäckande kedjan Infocare och de är inte CANT-auktoriserade, vilket har stor betydelse om du ska få en seriös installation.

Vad Viasat har för TV-utbud hittar du här och du behöver inte göra ditt slutgiltiga val nu, för du får prova samtliga 83 TV-kanaler fritt i 3 månader.

Om du fyller i formuläret nedan så kontaktar jag dig snarast för beställning av den nya Ultra-HD boxen samt bokning av en basinstallation som ingår kostnadsfritt.

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din e-post

  Ditt telefonnummer (obligatoriskt)

  Gatuadress (obligatoriskt)

  Ort (obligatoriskt)

  Övrig information

  Kommentarer inaktiverade.