Canal Digital utökar samarbetet med MTG

Pressrelease: TV6 HD och TV10 nya kanaler hos Canal Digital från 1 oktober.

146718744820602000_resized-7651148

Canal Digital utökar samarbetet med MTG

“Canal Digital och MTG har träffat en överenskommelse som innebär att flera av MTGs reklamfinansierade tv-kanaler blir tillgängliga för Canal Digitals abonnenter. Nu blir det möjligt för Canal Digital att erbjuda en komplett serie av kanaler från SVT1 till TV12.

Konkret innebär överenskommelsen att Canal Digitals kunder får tillgång till TV3 HD, TV6 HD, TV8 och TV10. Kanalerna TV6 HD och TV10 blir helt nya tillskott till Canal Digitals utbud. Exempel på innehåll i TV10 är sporträttigheterna Speedway GP och Formel 1-kvalen. Med TV6 HD tillkommer de mycket populära serierna Simpsons, Family Guy, Brooklyn Nine-Nine, 2 ½ Men med flera.

– Ända sedan Canal Digital bildades för snart 20 år sedan har vår ambition varit att ständigt utveckla vårt erbjudande till kunderna och med det här steget tar vi ytterligare ett kliv i rätt riktning, säger John Nordin, VD Canal Digital Sverige AB. Med TV6 HD och TV10 får vi helt enkelt ett ännu starkare grundutbud vad gäller både underhållning och dokumentär, säger John Nordin. Utöver de linjära kanalerna innefattar avtalet viktiga och nya tilläggsrättigheter som ger kunden möjlighet att se kanalerna i mobil och surfplatta. Utvalda program kommer även att kunna ses i efterhand i Veckoarkivet.”

Det nya utbudet kommer att finnas tillgängligt för Canal Digitals privatkunder från och med den 1 oktober.

Kommentarer inaktiverade.