Discovery kanaler är tillbaka hos Bredbandsbolagets och Canal Digitals kunder!

Canal Digital har nu kommit överens med Discovery Networks om ett nytt avtal. Det betyder att du som saknat Discoverys TV-kanaler sedan 1 februari, får tillbaka dem i dag.

Canal Digital och Discovery var tidigare inte överens om ersättningen för TV-kanalerna, varpå kanalerna släcktes för Canal Digitals kunder. Nu har dock parterna enats om ett nytt avtal som innebär att kanalerna nu åter får sändas.

– Det har såklart varit en beklaglig situation för våra kunder den senaste tiden. Samtidigt har vi fått mycket stöd från dem som varit mycket uppskattat och som stärkt oss ända in i förhandlingsrummet. Vi är glada att vi lyckats hitta en lösning som är bra såväl för oss som för Discovery Networks, men framförallt för kunderna. Vi fokuserar nu på ett konstruktivt samarbete framåt, säger John Nordin, vd för Canal Digital Sverige.

Discovery Networks TV-kanaler förväntas vara tillbaka i rutorna under de närmsta timmarna.

145399049519000300_resized-2443355

Så nu kan Sigge äntligen se favoritkanalen Animal Planet HD 🙂
145443360562431000_resized-5199330
Läs mer om Sigge här.

Kommentarer inaktiverade.