Beck är tillbaka.

Konflikten mellan Canal digital och Discovery Networks är inte löst än. Förhandlingarna med Discovery fortsätter och Canal digital gör allt för att kanalerna ska komma tillbaka så snart som möjligt. Som extra plåster på såren erbjuds nu C More Film-paketet för alla som önskar dessa kanaler istället för C More Sport-kanalerna under tiden som Discoverys kanaler saknas. Logga in på “Min Sida” där väljer du “Kompensation – C More Film”. Tänk på att att det kan ta upp till tre tre timmar innan programkortet har uppdaterats så att du får bild på C More.

Så passa på och se premiären på Beck – Steinar i kväll.


Beck: Steinar är den andra av fyra nya filmer som får exklusiv världspremiär hos C More.

I resterna av en husvagnsbrand på en nedgången camping påträffas en oidentifierad kropp. Ägaren saknas, men är det verkligen hon som är offret? Och vilken roll spelar den så kallade grannsamverkan i det närliggande villaområdet? Polischefen Klas Fredén väljer, över Martin Becks huvud, att rekrytera den karismatiske, norske mordutredaren Steinar Hovland (Kristofer Hivju). Den nykomponerade Beck-gruppen står inför en infekterad maktkamp och Martin kämpar för att hitta tillbaka till sitt gamla jag.
145475252896634600_resized-2492895

  • Premiär: 6 februari
  • Kanal: C More First
  • Tid: 21:30

Kommentarer inaktiverade.