Boxers “Installatörsportal”

Tänk att Boxers kundsupport fortsätter att skicka mail via Installatörsportalen till jobb som ändå är borta inom några sekunder. Det är så otroligt störande att få ett meddelande om ett jobb som försvinner innan man ens hinner få upp telefonen ur fickan 🙁
144870602112597500_resized-1655280
Jag får stress-mail trots att jag klart och tydligt har skrivit följande meddelande som visas för kundtjänst vid bokning av ärenden:
“Jag kommer ALDRIG att svara om ett uppdrag på den “fria marknaden”, eftersom det är hopplöst. De jobben brukar ändå vara borta inom 10 sekunder. Stressfaktor nummer 1.”

Men häromdagen fick jag faktiskt ett mail om ett ärende som var RESERVERAT till mig i hela 3 timmar!!! Men under den tiden befann jag mig i ett område utan mobiltäckning där jag jobbade jag med Canal digital paraboler.


Du kan även kontakta mig direkt och om det ett ärende där Boxer eventuellt bidrar med ersättning kan jag fixa ett ärende “bakvägen”.

Ring 070-6308000 eller fyll i meddelandet nedan.

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din e-post

  Ditt telefonnummer (obligatoriskt)

  Gatuadress (obligatoriskt)

  Ort (obligatoriskt)

  Önskat datum

  Typ av åtgärd

  Pixlig bild.Störningar.Saknar kanaler.Behöver extra antennuttag.Vet ej, felsökning krävs.

  Övrig information

  Kommentarer inaktiverade.