Polystar Electronics kursdag.

Äntligen har Polystar electronics ordnat kursdagen som jag har efterfrågat.

Onsdag den 14 oktober 2015 har du möjlighet att få en fördjupad information om HD Ranger instrumentens funktioner och möjligheter. Den här kursdagen riktar sig till användare som vill lära känna sitt instrument, veta mer om dess specifika funktioner, menyer i allmänhet eller hur man enkelt jobbar i mjukvaran NetUpdate. Även om du ännu inte har köpt något Ranger instrument men är intresserad av att veta mer går det också bra att delta. Polystar kommer att demonstrera så att alla gemensamt kan följa med i menyer och funktioner. Det kommer att finnas möjlighet att ansluta sitt egna instrument för att interaktivt följa med det de visar på en stor skärm.

Ta gärna med ditt instrument och en dator för att kunna jobba med NetUpdate.

Kommentarer inaktiverade.