ToGo – nu med stöd för Chromecast.


Nu har Canal digital uppdaterat streamingtjänsten ToGo med flera smarta funktioner. Förutom en ny design på webben har den nya versionen även fått stöd för Chromecast. Läs mer om alla nyheter nedan.

Nyheter i ToGo.

  • Ny design på webben
  • Stöd för Choromecast
  • KIDS – bara innehåll för barn
  • Hoppa mellan enheter
  • 3 nya kanaler i veckoarkivet

Ny design på webben.

Med den nya designen har vi gjort streamingupplevelsen på datorn ännu bättre. I webbläsaren kan du se direktsänd tablå-tv, bläddra i veckoarkivet och se filmer, sport och serier från C More – precis som i appen. Kolla in den nya webben här.

Chromecast.

Med Chromecast kan du streama film, serier och livesport på din surfplatta – och sen skicka upp bilden på din tv. Har du en Chromecast-sticka och ToGo-appen betyder det att du kan se allt ditt innehåll på vilken tv som helst. En Chromecast-sticka är inte större än en tumme och ansluts till tv:n via HDMI-porten. Choromecast-hårdvaran köps separat.

Kids.

Med den nya funktionen KIDS kan du tryggt låta barnen använda ToGo på egen hand. Du aktiverar funktionen genom ett enkelt klick och slår sedan in en PIN-kod när du vill återgå till normalläge igen. Snabbt, smidigt och säkert.

Hoppa mellan enheter.

Nu kan du pausa i ett program som du ser på din surfplatta och sedan fortsätta titta – från där du var – i din mobil. Du kan alltså hoppa fritt mellan olika enheter utan att behöva spela upp programmet från början. Perfekt om du är på språng!

Nya kanaler i veckoarkivet.

Nu har vårt veckoarkivet blivit ännu bättre. Program från History HD, Disney XD och TLC finns nu att se i efterahand i ToGo – sju dagar efter att de sänts på vanlig tv. Med veckoarkivet behöver du aldrig missa något viktigt!


ToGo kostar 79:-/mån. men ingår sedan den 1 juni i tvillingabonnemang. Alltså är det lika bra att teckna ett tvillingabonnemang för  120:- i månaden och få ToGo på köpet.

Kommentarer inaktiverade.