Hockeyallsvenskan dumpar Viasat.

Förhandlingarna mellan Viasat och Hockeyallsvenskan brakade samman eftersom Hockeyallsvenskan inte var tillfreds med att matcherna var placerade på flera olika plattformar – Viasat, S24 och Hockeyallsvenskan Live – och går i stället till C More.
143090725637135000_resized-3590964
Viasat har följt och sänt hockeyallsvenskan sedan 2009, men nu är det alltså slut med det.
143090406432962800_resized-7804402
– Vi tackade nej till Viasat och vi har aktivt valt att söka oss till C More. Det är vi som aktivt har gjort det valet. Vi tycker att C More erbjuder en väldigt intressant lösning för oss, när både SHL och hockeyallsvenskan kommer på samma plattform, säger hockeyallsvenskans vd Stefan Bengtsson.


Ännu en anledning för dig som har Viasat att byta Canal digital. Fyll i några uppgifter nedan, så kontaktar jag dig och fixar det. ….. och JAAA …. jag har exakt samma erbjudanden som Canal digital har på sin kampanjsida. Ytterligare en anledning att teckna genom mig är att du får en snygg, seriös och professionellt utförd installation. Numera även med dokumenterade mätvärden. Se foton här.

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost

  Telefonnummer (obligatorisk)

  Gatuadress (obligatorisk)

  Ort (obligatorisk)

  Önskad hårdvara

  Standard, en TVEn inspelningspar PVR-boxTvillingTrillingFyrling

  Typ av parabolinstallation

  Standard, till en TVFlera TV apparater, tvillingabonnemang osv.Montering på skorstenMontering på balkongMontering med special väggfäste / maströrVet ej, installatör informerar

  Övrig information

  Kommentarer inaktiverade.