Information från Canal Digital.

BBC Knowledge byter frekvens till en ny transponder med start den 3:e juni, och avslutar sändningen på den gamla frekvensen den 31:a oktober.

Sky News kommer byta frekvens till en ny transponder med start den 30:e maj, avslutar sändningen på den gamla frekvensen den 30:e oktober.

Bloomberg byter transponder den 30:e maj och blir en MPEG-4 kanal, under tiden som kanalen dubbelbelyser kommer kanalen att fungera för SD-boxar, därefter gäller endast sändningen för HD-boxar. (dubbelbelyser till den 31:a oktober)

Den 31/7 upphör kanalerna ESPN Classic, ESPN America samt ESPN America HD att sända i Europa. Kanalerna termineras på ESPN’s initiativ och kommer att termineras i hela Europa på samtliga plattformar. (Enda undantaget är Storbritannien och Irland) Det innebär att ingen annan operatör i Norden kommer att erbjuda ESPN-kanalerna.

Kommentarer inaktiverade.