TraVinn, Högbovägen Sandviken.

Jag fick dåliga vibbar av det här uppdraget, men efter lite övertalning så åkte jag i alla fall till restaurangen och kollade.

Den vänstra parabolen var stabilt monterad av en ATG-installatör, men kolla fästet till de små parabolerna! Förutom att de ofta blåste ur läge, blev den nedre parabolen ofta skymd av snö. Inne i restaurangen var det dessutom massor av ytterligare fel.

Efter åtgärd och komplettering med en vanlig TV-antenn, blåste de mig på 5000 kronor!
Precis som jag befarade alltså, riktiga skojare!


Uppdatering 2015-12-02:

Det är nya ägare till restaurangen nu så de har ingenting med detta att göra, men tydligen är det samma skojare som äger fastigheten.

Nu är anläggningen dessutom förstörd. Varför överhuvudtaget sätta upp en liten Viasat-parabol när det redan finns signal till Viasat från den stora Macab-parabolen? Dessutom har de tejpat fast ett trassel av kablar på Macab-parabolen + att några ligger slängda över taket.


Uppdatering 2016-03-04

Nu ska tydligen Trebo hotell och restaurang i Sandviken läggas ned, eller i vart fall så har krögaren Anneli Dalsäng sagt upp arrendet.  Ägare till Trebo hotell och restaurang är Johnny Larsson som äger fastigheten via kommanditbolaget Anndal Fastigheter, alltså samma skojare som fortfarande är skyldig mig 5000:- för antennjobbet i TraVinn. En riktig skitstövel! En stor varning till andra hantverkare alltså!

Kommentarer inaktiverade.