Veckans klipp – mellandagsrea och extra arbetstid.

Den här kunden beställde Canal Digital av mig när jag hade ett bra erbjudande vid mellandagsrean och tur var väl det, för egentligen ingår det inte i en basinstallation att montera parabolen på ett sånt här krångligt ställe. Men eftersom kunden beställde av mig hade jag även lite provision att ta av, så jag bjöd på det.

Parabolen skulle alltså monteras uppe vid taknocken och för att komma upp dit använde jag 2 stegar. En stående stege som jag spände fast och en liggandes på taket med den första som stöd så att den inte kunde glida ner.

Det var ett 60 mm grovt maströr så det var precis att original klämmorna räckte runt röret.

TD65:an med Sat-CR-24 mikrovågshuvudet justerad & klar.

Det är viktigt att dra ner väderskyddet.

En koll av signalen i TV-rummet visade att det blev mycket bra signal till OnePlace-mottagaren med 1 TB hårddisk.

Canal Digital – basinstallation – 1201077

Kommentarer inaktiverade.