Montering av parabol till Allentes utbud.

Den 9 november var jag till den här kunden för att montera en TV-antenn till Boxers utbud, men det var så dålig signal att det bara var att ge upp TV via marknätet.

Sen var det träd som skymde husets södra gavel, så där gick det inte att montera en parabol. Men idag kunde jag i alla fall göra ett nytt besök och började med att montera ett väggfäste med maströr på husets östra gavel.

Nu blev det perfekt mottagning utan skymmande skog.

En snabbkoll vi parabolen efter justering visar att det blev grymt bra signalkvalitet.Efter justering var det “bara” att dra kabel till vardagsrummet.

Efter att jag hade dragit in kabeln till vardagsrummet gjorde jag en dokumentation av signalen, sen kopplade jag in en Samsung UHD 680 mottagare.

Eftersom det var en Black-Week-kampanj slipper kunden betala startavgift och får Samsung-mottagaren, parabolen och mikrovågshuvudet gratis. Dessutom får de alla Allentes TV-kanaler fritt i 6 månader. Men inte nog med det, för de får även en värdecheck på 2000 kronor som sitter väl till pass för att täcka en del av extra material och arbete.

Allente-installation-1504090

Kommentarer inaktiverade.