Canal Digital installerat efter 9 veckors väntan.

Bristen på antenntekniker blir allt mer uppenbar eller vad sägs om 9 veckors väntan på en installation? Men inte lär det bli så många fler antenntekniker heller med operatörernas dåliga ersättning. De yngre som eventuellt vill börja i branschen får helt enkelt svårt att hitta nån som vill låna ut pengar för att finansiera starten av ett nytt bolag.

Måndagen den 23 november beställde kunden Canal Digital och idag, måndagen den 25 januari, alltså exakt 9 veckor senare, var det äntligen dags för installation. Uppdraget att installera har vandrat runt bland några företag, men ingen ville installera och tillslut, den 19 januari fick jag arbetsordern.

Nu var det inte direkt inom närområdet heller för jag hade strax över 6 mils körning till kunden varav många mil på knöliga isiga vägar.

Men tillslut var det monterat, justerat och klart.

Jag dokumenterade att OnePlace-mottagaren fick bra signal.

Canal Digital – basinstallation – 1115995

Kommentarer inaktiverade.