Parabolmontage i skogen.

Inför den kommande 100-mila-servicen behövde jag köra fler mil med min nya motorcykel. Så i söndags, den 2 juni, tog jag med min kompass och körde jag hem till kunden för att kolla om det överhuvudtaget var möjligt att montera en parabol, eftersom jag vet att det är mycket träd i området. Först såg det hopplöst ut, men tillslut hittade jag en liten glugg mellan träden.

Så idag var det bara att montera.

När jag höll på att justera såg jag att signalen pendlade nån tiondels dB så jag misstänker att det är trädet där jag har ritat stjärnan som stör.

Men signalen var precis som den brukar vara dvs. helt OK.

Även inomhus blev det bra värden till en HD-box-smart.

Det blev 2 st. arbetsordrar så att jag skulle få lite mer i ersättning pga. lång resa.
Canal Digital – 922144 och 924756

Kommentarer inaktiverade.