Dagens Canal Digital arbeten.

Arbetsorder #470011
Canal Digital bör faktiskt skicka ett tackbrev till Viasat, för det är MÅNGA av deras kunder som tröttnar på bildstörningarna de får pga. Infocares bristfälliga installationer. Hur många fel ser ni på parabolen till vänster?

Alla ni som beställer Viasat via Internet kan tyvärr räkna med att det kommer någon snabbinformerad “montör” och skruvar upp parabolen. Visst, får ni bild på TV’n men inte särskilt länge. Så mitt råd till de som vill ha en seriös installation är att beställa av någon lokal återförsäljare och CANT-auktoriserad installatör.

Men nu har de i alla fall full signal till den nya Canal Digital-boxen.
139965869636744100_resized-1549827
Den gamla Viasatparabolen ska kunden skruva bort själv. Den får ge signal till barnens rum under uppsägningstiden.


Arbetsorder #480653
Eftersom det är stor risk för snöras över söderväggen på bostadshuset kunde jag inte montera parabolen där, så jag monterade den på uthuset istället. Kabeldragningen ser lite slarvig ut just nu, men kunden ska köpa kabelslang, trä i kabeln och gräva ner den. Sen blir det säkert fint 🙂
139965871575403100_resized-3164074


Sen åkte jag och kollade så att Animal Planet HD funkar hos Nessie.

Kommentarer inaktiverade.