Allentes kanalpaket

Sammanslagningen av Viasat och Canal Digital har slutförts och idag, den 13 april 2021, startades det nya bolaget Allente.

Ett nytt bolag betyder nya kanalpaket så här följer en liten presentation av de olika varianterna. Med en “liten” presentation menar jag att jag redovisar vad du kan få via satellit. Sen finns det naturligtvis mera som du kan läsa om på Allentes webbsida.


Basic för 279 kr/mån.

Enkelt, tryggt och prisvärt. Här ser du nyheter, faktaprogram och underhållning från de vanligaste svenska tv-kanalerna – precis som du är van vid. Dessutom har de kryddat paketet med matkanalen Godare och den populära underhållningskanalen Paramount Network.

HD-kanaler samt veckoarkiv ingår där du hittar mängder av serier och program som visats på tv de senaste sju dagarna. Vill du se dina kanaler på semesterresan går det också bra, med Allente-appen tittar du fritt inom EU.


Standard för 399 kr/mån.

Den bästa underhållningen, de senaste filmerna och de största serierna. Här får du ett stort kanalutbud kombinerat med all den streaming du behöver – Viaplay Film & Serier ingår. Utöver baskanalerna har de även plockat ut och samlat det allra bästa inom dokumentär, natur, fakta och internationella nyheter.

Oslagbart för dig som vill ha koll på omvärlden. För barn finns det hur mycket som helst, både på barnkanalerna och Viaplay. Mer storfilmer och serier finns även i Allente-appen där du hittar massor att streama och ladda ner från bland annat Paramount+, BBC och Kanal 5. Allt från tv-paket Basic ingår också såklart.


Large 458 kr/mån.

Familjefavoriten med en perfekt mix av underhållning, sport och streaming. Här får du ett brett kanalutbud med mycket att välja på – sport, fakta, nyheter, underhållning och massor av tv för barn.

Med streamingtjänsten Viaplay Film & Serier ser du dessutom nya storfilmer och de största seriesnackisarna, när du vill och på alla dina skärmar. Sport? Vad sägs om fotboll, hockey, cykel, tennis och motorsport. Här ingår åtta sportkanaler som visar utvalda matcher och tävlingar från några av världens största ligor och evenemang. Och skulle det bli trångt i tv-soffan kan du alltid titta i mobilen eller surfplattan istället – med Allente-appen kan du streama på upp till fyra skärmar samtidigt.

Självklart ingår även allt från tv-paket Standard.


Premium 789 kr/mån.

Det kompletta tv-paketet med premiumsport, underhållning och streaming i världsklass.

Här får du full tillgång till den bästa internationella sporten, de senaste filmerna och de mest uppsnackade serierna. Med V-sport ser du bland annat hela Premier League, allt från Formel 1, världens bästa golf och hockey från NHL.

Filmer? Nya premiärer av filmer varje månad.
Serier? Både svenska och internationella prisvinnare.

Självklart väljer du själv hur du vill titta. Njut av sporten, filmerna och serierna i färgsprakande HD-kvalitet på din tv, eller streama där det passar dig – Viaplay Total, med film, serier och sport ingår. Underhållning, fakta, nyheter och tv för barn?

Luta dig tillbaka, här ingår såklart även allt från tv-paket Large.


Sport Standard 89 kr/mån.

Sju renodlade sportkanaler för dig som vill toppa ditt abonnemang med mer sport – mycket mer sport.

Njut av internationell fotboll i världsklass med utvalda matcher från Premier League och Champions League. Följ Alexander Isaks genombrott i La Liga och se våra svenska landslagsmän i Serie A. Lägg där till hockey med utvalda toppmatcher från SHL, HockeyAllsvenskan och NHL.

Tennis- eller cykelfantast? Med kanalerna i Sport ser du alla Grand Slams och alla Grand Tours med sommarklassiker såsom Franska öppna, Wimbledon, Giro d’Italia och Tour de France. Toppa sen med utvalda tävlingsdagar från golfens PGA-tour och matcher från både Handbollsligan och Svensk Handbollselit. Detta och mycket mer ser du med Sport Standard.

Kommentarer inaktiverade.